19th Ave New York, NY 95822, USA

FEBRER 2023

Imprimir

recordando a nino
banda simfònica afb

Amb el cantants Ángel Bellido, Laia Benaches y Aurelio Cámara

Teatre Payà
Diumenge, 5 de febrer a les 19 h

Més de 200.000 espectadors ja han disfrutat d’aquest espectacle que repassa la trajectòria personal i professional del mític cantant Nino Bravo.
Amb les veus de Ángel Bellido, Laia Benaches i Aurelio Cámara, «Recordando a Nino» ens transporta als anys 70 amb temes musicals que són part de la vida d’una generació i que han perdurat al llarg del temps.
Cartas amarillas, Un beso y una flor, América, Noelia… i un gran repertori de cançons que l’artista valencià va convertir en inoblidables.

11_EMAC_CARTELL_DEFINITIU

emac 2023

C.M.C. La Mercé
Divendres 10, dissabte 11 i diumenge 12 de febrer

 

13_MEMORIAL FANDOS

MEMORIAL FANDOS
CORAL VICENT RIPOLLÉS

Església de Sant Blai
Diumenge, 12 de febrer a les 19 h
Entrada lliure fins a completar aforament

15-CAFE_QUIJANO

manhattan tour 2023

café quijano

Teatre Payà
Dissabte, 18 de Febrer a las 21 h

Manolo, Oscar i Raúl Quijano es van fer internacionalment coneguts als inicis del nou mil·lenni amb «La Lola», aconseguint en l’any 2000 ser el primer grup espanyol nominat a un Grammy americà. Dues dècades després d’aquells primers grans èxits, Café Quijano segueixen disfrutant d’un reconeixement global per part de la indústria, i d’una lleialtat indestructible per part del gran públic. Ara presenten el seu nou disc, «Manhattan» actualment en gira per tot el país i que el passat mes de març va arribar al número 1 en vendes físiques pocs dies després de la seua aparició en les tendes. «La Jamaicana», «Ven a ver amanecer», «Manhattan» o «Ayer se fue» són els nous hits d’uns Café Quijano actius i llestos per a celebrar el seu estatus de clàssics de la nostra música.

Obrir xat
Hola 👋🏻!
Podem ajudarte?