19th Ave New York, NY 95822, USA

MARÇ 2023

PERDIDOS ENTRE DINOSAURIOS - 1

MUSICAL 80/90

ONBEAT

Teatre Payà
Viernes, 31 de marzo a las 22,30 h.

La Compañía Onbeat presenta ‘El musical de los 80s 90s’, la comedia musical original más divertida del año. El musical de una época única en el que el público compartirá la experiencia de los personajes, cantando, bailando y siendo cómplices de cada uno de ellos. El mejor pop español de los 80 y 90 se mezcla con éxitos internacionales y con las mejores canciones del verano que marcaron nuestra juventud. El musical más bailado de la historia.

Duración aprox.: 100 minutos

Edad : Todos los públicos

ABRIL 2023

08_REQUIEM BRAHMS

RÈQUIEM DE BRAHMS

ORFEÓ UNIVERSITARI DE VALÈNCIA

Teatre Payà
Dijous, 6 d’abril a las 20:00 h.

 L’Orfeó Universitari de València és una associació coral intergeneracional i intercultural vinculada a la Universitat de València. És la formació coral universitària més antiga d’Espanya i un dels motors principals de la cultura valenciana que considera la música un poderós mitjà per a la transformació de la societat.
Un Rèquiem Alemany és una composició per a soprano, baríton, cor i orquestra de Johannes Brahms. Es tracta d’una meditació sobre la vida i la mort a partir de textos bíblics. Es va estrenar de forma completa en 1869 a Leipzig i, després de ser interpretada per tota Europa va ser l’obra que va fer que Brahms fora considerat un compositor d’importància.

PERDIDOS ENTRE DINOSAURIOS - 1
concert primavera
coral borrianenca

C.M.C. La Mercé.
Dissabte, 22 d’abril a les 19,00 h.

Entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

PERDIDOS ENTRE DINOSAURIOS - 1

CAMÍ CAP AL MODERNISME FRANCÉS

xaloc ensemble

Teatre Payà
Dissabte, 29 d’abril a las 19:00 h.

Xaloc ensemble és una formació de músics de la Film Symphony Orchestra, que naix en 2022 amb la voluntat de mostrar el repertori cambrístic al territori valencià.
Amb aquest concert, Xaloc Ensemble porta a Borriana algunes peces que van acompanyar el context històric del Modernisme Francés o Art Nouveau, un moviment artístic fonamental de principis del segle XX, que va tindre gran repercussió a tota Europa.
Peces d’ Ibert, Taffanel i Françaix il·lustren aquest programa de concerts que porta al públic a recórrer un viatge pels sentits a través d’imatges projectades.

Durada aprox. 75 m.

PERDIDOS ENTRE DINOSAURIOS - 1
trobada coral de primavera
cor carnevale

Teatre Payà.
Diumenge, 30 d’abril a les 19,00 h.

Entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

MAIG 2023

PERDIDOS ENTRE DINOSAURIOS - 1

madrid soloists ensemble
amb raul traver

Teatre Payà
Diumenge, 14 de maig a las 19:00 h.

Madrid Soloists Chamber Ensemble és una formació experta en música de cambra amb diferents formacions i un repertori molt extens que naix amb la filosofia de crear una unió entre artistes i públic mitjançant l’ús del llenguatge universal de la música. Amb aquest cicle de concerts, la formació aspira a apropar la música de la més alta qualitat a totes les persones i municipis possibles.
En aquesta ocasió, arriben al Teatre Payà amb el multipremiat clarinetista borrianenc Raúl Traver, un dels membres de la formació, que ja va actuar a Seúl amb gran èxit de crítica i públic.

PERDIDOS ENTRE DINOSAURIOS - 1
concert afb
concert del socis

Teatre Payà
Diumenge, 21 de maig a les 19,00 h.
Entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

Obrir xat
Hola 👋🏻!
Podem ajudarte?